Khabib még idén megvédi a övet
MMA

Khabib még idén megvédi a övet


Nem lehet most könnyű Khabibnak, hiszen nincs egy hónapja, hogy apja és egy személyben edzője itt hagyott minket. Dana White szerint Khabib annyi időt kap, amennyire szüksége van, hogy feldolgozza a történteket.

Sokfelől lehet hallani a találgatásokat, hogy biztosan vissza fog vonulni, mivel már régebben is emlegette, egy ilyen tragédia után pedig igazán adná magát, hogy a csúcson szálljon ki.

Ezekre a pletykákra cáfolt rá menedzsere.

Ali Abdelaziz a TMZ-nek nyilatkozta, hogy Khabib nem vonul vissza, sőt még idén megvédi a bajnoki címet. Elviekben már folynak a tárgyalások az UFC-vel a meccs időpontját illetően. Eredetileg a 253-as kártya főmeccseként szerepelt volna, ez helyett most Paolo Costa mérkőzik meg Israel Adesanyával.

Abdelaziz tagadta azokat a kijelentéseket is, hogy ezután ismét egy McGregor elleni mérkőzés várna Khabibra.

Mivel majdnem olyan érzékkel van megáldva a trash talk-hoz, mint a fent említett ír úriember, természetesen nem mulasztotta el leírni McGregor, Ferguson és Masvidal képességeit, hogy az egekbe magasztalhassa az általa menedzselt két bunyóst, mert ugye Justin Gaethje karrierjét is ő egyengeti.

Egyébként nem fura, hogy McGregor jóval a hivatalos “visszavonulása” után is a negyedik a könnyűsúlyú ranglistán, ezzel szemben mondjuk Cejudo gyakorlatilag másnap lekerült onnan ?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá