Khabib: Justin jó arc, de le fogom vinni az óceán legmélyére, és megfojtom
MMA

Khabib: Justin jó arc, de le fogom vinni az óceán legmélyére, és megfojtom


A makulátlan mérlegű Khabib Nurmagomedov (28-0) élete egyik legnehezebb mérkőzésére készül Justin Gaethje ellen.

Az ütközetet október 24-én rendezik a UFC 254-en, ez lesz az első meccs, ahol nem segíti őt főedzője, édesapja, Abdulmanap Nurmagomedov.

A "Sas" ennek ellenére magabiztos, a következő, VÉRFAGYASZTÓ üzenetet küldte Justinnak, és azoknak, akik (pl. Nate Diaz) szerint nem lesz jó meccs, mert jó haverok és közös menedzserük van (Ali Abdelaziz):
"Justin nagyon jó srác, és jó ellenfél számomra, de amikor az octagon bezárul, nem bokszmeccsre kell felkészülnie, én nem vagyok se Dustin, se Tony. Le fogom vinni az óceán legmélyére, és megfojtom" – kommentelte Khabib Joe Rogan lentebb látható videója alá, ami egy új Gaethje-s edzővideó:Conor McGregor, Khabib legádázabb ellensége, akit a dagesztáni könnyen legyőzött a UFC 229-en, a következő szavakkal reagált erre:
":D:D Más szavakkal, a ketrec szélén fogok futkorászni beszart gatyával. És a meccs első 10 másodpercén belül ráugrom majd a lábaira, hogy jól beleszagolhassak a szuszpenzorába"

Khabib egy (Conor elleni) kivétellel minden egyes menetet végigdominált a UFC-ben, ennek a mértékű dominanciának még soha, senki sem került még csak a közelébe sem.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá