Khabib edzője szerint is McGregorral kéne bunyóznia Oliveirának
MMA

Khabib edzője szerint is McGregorral kéne bunyóznia Oliveirának


Elég nagy kérdés, hogy kivel harcoljon legközelebb a könnyűsúlyú bajnok, Charles Oliveira.

Felmerült egy Conor McGregor elleni összecsapás, ami nem lenne fair a többiekre nézve, hiszen Conor jelenleg még a top 10-ben sincs benne, nemhogy a top 3-ban, vagyis nem érdemel címmérkőzést. "The Notorious" még az Oliveira vs. Poirier előtt kiposztolta, hogy címmérkőzésen fog visszatérni, ha tetszik, ha nem.

Ott van közben Gaethje, aki jobban megérdemelne egy lehetőséget a bajnoki öv megszerzésére, hiszen Dustin után ő áll a legjobb helyen a rangsorban.

Javier Mendez, Khabib Nurmagomedov és Islam Makhachev edzője szerint a brazil bajnoknak most inkább McGregorral kellene harcolnia, meg is indokolta, miért gondolja így:
“Válaszd a pénzt. A UFC egy üzleti vállalkozás, azt csinálnak, amit akarnak. Nézd, mit csinált Dustin: ő is a pénzre ment rá, amikor elvállalta a Conor elleni küzdelmet. Persze vannak, akik a szívükre hallgatnak és csak a cím érdekli őket. De Charles-nál már ott van a bajnoki öv, szóval szerintem ő most a pénzt fogja választani. Amelyik meccs több pénzt hoz, a mellett teszi le a voksát szerintem.”

Korábban Charles is megszavaztatta a rajongóit azzal kapcsolatban, hogy kivel harcoljon legközelebb, és az emberek egyöntetűen Conorra szavaztak.

Az ír két mérkőzéses vereségszériában van, de legutóbb sérülés miatt volt kénytelen feladni a meccset Poirier ellen, aki előtte kerek perec kiütötte őt. Még eggyel korábban az ír fejrúgással végezte ki Donald Cerrone-t.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá