Kevin Randleman, GSP is bekerül a UFC Hall of Fame-be

Kevin Randleman, GSP is bekerül a UFC Hall of Fame-be


Kevin Randleman egy igazi szörny volt a ketrecben. A birkózóból lett UFC nehézsúlyú bajnok sajnos már nincs köztünk, 2016-ban hunyt el tragikus módon, egy állásinterjú közben kapott szívrohamot. 44 éves volt. A UFC most döntött úgy, hogy őt is beiktatja a Dicsőségcsarnokba (Hall of Fame).

Legendás meccseket láthattunk tőle, talán a legemlékezetesebb az volt, amikor Fedor Emelianenko-t megfogta, felemelte, és a földre baszta. Randleman HOF "Úttörő" szárnyába kerül.Georges St-Pierre is ott lesz a Dicsőségcsarnokban. Ő egy élő legenda, minden idők legjobb váltósúlyúja. 2017-ben visszatért egy meccs erejéig, le is győzte Michael Bisping-et középsúlyban, ezzel elnyerte a bajnoki címet is.

GSP akart egy meccset Khabib Nurmagomedov ellen is, de a UFC nem akarta, hogy még egy bajnokát lemészárolja, ezért ezt sajnos nem láthattuk. Ő a "modern" szárnyba kerül.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá