Kevin Lee másodjára hozta a súlyát,

Kevin Lee másodjára hozta a súlyát, "mert nem punci"


Tiramisu deja vu volt tegnap este.

 2017-ben ha Tony Ferguson bunyózni akar, akkor komolyan el kell gondolkoznia már, hogy biztosítást kössön arra az eshetőségre, ha az ellenfele nem tudja hozni az elvárt 155 fontot a mérlegelésen. Tavasszal Khabib Nurmagomedov ellen szerettük volna már végre látni őt a kterceben, de Khabib veséi is leálltak már a fogyasztásban,  nem tudott kiállni ellene. Tony akkor nagyon sportszerűen azt nyilatkozta, hogy az egészség az első, aztán azért szopatta pár hétig a tiramisu poénjaival a dagesztánit.

És ha már Khabib még mindig nem tudta kieheverni a fogyasztás okozta traumát, Kevin Lee ellen mehet holnap hajnalban Tony Ferguson a UFC ideiglenes könnyűsúlyú címért. Lee igazi karakter, poénkodott is, hogy ő is tiramisut zabált az elmúlt napokban, sőt, 20 fontot kell majd leadnia egy nap alatt a mérlegelésre, de ő nem olyan punci, mint egyesek, simám menni fog neki.Aztán csak szoros lett a vége, ugyanis a hivatalos mérlegelésen Kevin 156 fonttal jött, vagyis 1 fonttal a címmérkőzés limit felett. Láthatóan meglepődött és csalódott volt, a buzz meg indult a Zinterneten, hogy Khabib után kieshet Lee is, Tony meg nem tudja levetni magáról a szopóállarcot. Nyilván lett volna így is meccs, csak Lee címet nem szerezhetett volna. De aztán egy óra múlva ismét jött Lee és ezúttal már fél fonttal a limit alatt bemért. Szóval korai volt a pánik.

Lee meg tolta is kapásból, hogy ki akarták spanolni a fogyasztás végét, de benézték, de aztán visszament és hozta a farbát. Mert ő "nem egy punci". A fogyasztás volt a legnehezebb része a történetnek, de már tölt is vissza és tele van energiával, Ferguson meg tudja, hogy mi vár rá, vége a pofázásnak, jön a gyalulás. Toney nem nagyon kíváncsi a pofázásra, fülhallgatóval táncolva jött Lee ellen már a ceremoniális bemérésen.Közel 10 kilót ledobni egy nap alatt szép mutatvány, még 25 évesen is, 5 év múlva meg emiatt szokott az a két vese leállni, szóval Lee jobb, ha többet nem játszik ilyet. Vagy mondjuk több súlycsoportot vezethetne be a UFC, akkor viszont több bunyós kell nekik feltölteni azokat...


Szólj hozzá