Kevin Lee bejelentette a visszatérését
MMA

Kevin Lee bejelentette a visszatérését


Kevin Lee visszatér.

Az egykori UFC-s az X-en jelentette be ma reggel, hogy újra MMA-ban fog versenyezni.
„Visszatérek. MMA-ban fogok mérkőzni megint. Nem tudom még, mikor, és azt sem, hogy ki ellen, de meg fogok szabadulni egy kis súlytól és újra formába fogok lendülni" - írta Kevin.Az egykori UFC harcos (19-8 MMA, 11-8 UFC) tavaly júliusban jelentette be, hogy visszavonul, miután egy guillotine fojtással kikapott Rinat Fakhretdinovtól, aki egy rendkívül tehetséges bunyós, akitől nem szégyen kikapni. Egy későbbi tweetben azzal indokolta a visszatérését, hogy hiányzott neki a sport és a versenyzés.

Kevin Lee is back! De vajon hol fog landolni?


A 31 éves Lee-t 2021-ben már egyszer elbocsátotta a UFC, de tavaly visszafogadta. Amikor bejelentette, hogy visszavonul a vesztes mérkőzése után, jegelték a szerződését, szóval meglehet, hogy a UFC-be tér vissza rögtön. Erre persze nem lehet mérget venni.

Csakúgy, mint tavaly, Lee 2022-ben is csak egyszer mérkőzött, méghozzá Khabib Nurmagomedov promóciójában, az Eagle FC-ben, ahol Diego Sanchezt mattolta 165 fontban.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá