Ketten is elájultak a hétvégi UFC-gála harcosai közül
MMA

Ketten is elájultak a hétvégi UFC-gála harcosai közül


Új kihívója akadt Valentina Shevcehnkonak a hétvégén. Jennifer Maia – aki nem Demian Maia lánya –  karfeszítéssel legyőzte a korábbi címesélyes Joanne Calderwood-ot légsúlyban.


A skót lány (Joanne) úgy járt, ahogy Tony Ferguson. MInt ismeretes, Tony nem várta ki, amíg Khabib Nurmagomedov-val tud bunyózni a címért, bevállalt helyette egy meccset Justin Gaethje ellen. Elvesztette a mérkőzést, és nem csak azt, hanem a címszerzési lehetőséget is.


Maia elhappolta a skót ellen a címmeccset, így ő bunyózhat legközelebb Valentina ellen a címért.


Calderwood sajnos a lesújtó vereség után eljáult, és kórházba kellett vinni. Az orvosok nem tudják, miért ájult el, jelenleg stabil az állapota, magánál van, és vizsgálják. Ha (T)KO-s vereséget szenvedett volna, érthető lenne a dolog (agyrázkódás), de ez így elég rémisztő, remélhetőleg semmi komoly dolog nem áll a háttérben.

Nem ő volt az egyetlen fighter, aki elájult ezen a gálán. Épp a legrosszabb pillanatban, a bevonulása előtt vesztette el eszméletét Trevin Giles, akinek így le is kellett mondani a meccsét, a hatóságok nem engedték így harcolni, pedig ő akart. Ő is jól van.A gála mérkőzéseit ezen a linken tudjátok visszanézni.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá