Két embert szemelt ki magának Dan Hooker
MMA

Két embert szemelt ki magának Dan Hooker


Dan Hooker rakétaszerűen tört be a köztudatba azzal, hogy majdnem megverte Dustin Poirier-t, a korábbi interim könnyűsúlyú bajnokot. A két srác iszonyatosan durva, év bunyója díjra jelölt meccset vívott egymással 25 percen keresztül verték egymást véresre.

Úgy néz ki, szerencsére Dan nem szerzett 5 hónapon túl gyógyuló sebeket, mert Hooker kihívta Tony Ferguson-t és Charles Oliveira-t, megküzdene egyikőjükkel még az idén.

Ha fair-ek szeretnénk lenni, akkor Charles Oliveira-t kihagynánk ebből, és adnánk neki egy címmeccset a Gaethje vs. Khabib győztese ellen.

A brazil érinthetetlen formában van, hét mérkőzéses nyereségszérián lovagol, mint egy élharcos egy véres középkorú háborúban a gyalogos katonák ellen. Úgy gondoljuk, hogy ő lehet a könnyűsúlyú divízió fekete lova, brutálisan ügyes állóharcban és földharcban is.

Méltó ellenfele lenne Khabibnak, és jobban megérdemli a címmeccset, mint Ferguson vagy Poirier, Hookerről meg aztán nem is beszélve.Hooker, Ferguson épp most kapott ki, Poirier-nek pedig már volt egy elszalajtott esélye Khabib ellen, és amúgy is eggyel kevesebb győzelmi sorozata van, mint Charles-nek. Egyszóval Charles jelenleg jobbat érdemel Hooker-nél. Ez persze nem azt jelenti, hogy rossz a párosítás, félre ne értsétek, legalább tűzijáték lenne, de inkább atombomba robbanás.

Oliveira egyébként kihívta Dustin Poirier-t, szóval lehet, hogy először ezt a meccset szervezi le a UFC.

Csak az időzítés most nem a legjobb. Ti milyen párosításokat alakítanátok ki?

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá