Készüljetek: jön Fábián Melinda második meccse a UFC-ben egy olimpiai bajnok ellen

Készüljetek: jön Fábián Melinda második meccse a UFC-ben egy olimpiai bajnok ellen


Fábián Melinda és Ji-Yeon Kim június 23-án, a szingapúri UFC Fight Night 132 gálán összecsap – írta a WMMAarankings.com.

 

Melinda Fabian vs. Kim Ji-Yeon targeted for UFC Singapore on June 23.

Közzétette: WMMARankings.com - The Women's Mixed Martial Arts News Website – 2018. május 25., péntek


Ez lesz Melinda (4-3-2) második meccs a UFC-nél, ha minden jól összejön. A tatabányai születésű magyar harcművész tavaly decemberben debütált a világ elsőszámú promóciójában, a The Ultimate Fighter 26. évadjának fináléjában, akkor ott egy gyönyörű fejrúgással kis híján elintézte ellenfelét, DeAnna Bennett-et:A mozdulatról a UFC hivatalos Twitteres oldala is megemlékezett. Az amerikai sajnos csodával határos módon felkelt a rúgásból, így a meccs továbbment, és döntetlennel zárult. Ha jól tudom, azóta Bennett már nincs a UFC-nél, Melinda viszont még igen, és ez nagy mértékben a teljesítménybeli különbségek miatt van így, még ha döntetlennel is zárult a meccsük.

Ellenfeléről, a dél-koreai Yeon "Tűzököl" Kim-ről annyit tudni, hogy 7-1-2-es mérlege van, tehát 8 meccsből mindössze egyszer kapott ki. De ami ennél sokkal érdekesebb, hogy olimpiai bajnok, 2012-ben szerezte meg az aranyat vívásban. Neki ez lesz a harmadik szereplése Dana White-éknál, három szubos és egy TKO-s győzelme van eddig.


Szólj hozzá