Készüljetek: jön Fábián Melinda második meccse a UFC-ben egy olimpiai bajnok ellen

Készüljetek: jön Fábián Melinda második meccse a UFC-ben egy olimpiai bajnok ellen


Fábián Melinda és Ji-Yeon Kim június 23-án, a szingapúri UFC Fight Night 132 gálán összecsap – írta a WMMAarankings.com.

 

Melinda Fabian vs. Kim Ji-Yeon targeted for UFC Singapore on June 23.

Közzétette: WMMARankings.com - The Women's Mixed Martial Arts News Website – 2018. május 25., péntek


Ez lesz Melinda (4-3-2) második meccs a UFC-nél, ha minden jól összejön. A tatabányai születésű magyar harcművész tavaly decemberben debütált a világ elsőszámú promóciójában, a The Ultimate Fighter 26. évadjának fináléjában, akkor ott egy gyönyörű fejrúgással kis híján elintézte ellenfelét, DeAnna Bennett-et:A mozdulatról a UFC hivatalos Twitteres oldala is megemlékezett. Az amerikai sajnos csodával határos módon felkelt a rúgásból, így a meccs továbbment, és döntetlennel zárult. Ha jól tudom, azóta Bennett már nincs a UFC-nél, Melinda viszont még igen, és ez nagy mértékben a teljesítménybeli különbségek miatt van így, még ha döntetlennel is zárult a meccsük.

Ellenfeléről, a dél-koreai Yeon "Tűzököl" Kim-ről annyit tudni, hogy 7-1-2-es mérlege van, tehát 8 meccsből mindössze egyszer kapott ki. De ami ennél sokkal érdekesebb, hogy olimpiai bajnok, 2012-ben szerezte meg az aranyat vívásban. Neki ez lesz a harmadik szereplése Dana White-éknál, három szubos és egy TKO-s győzelme van eddig.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá