Hosszú idő után most hétvégén visszatér a UFC!
MMA

Hosszú idő után most hétvégén visszatér a UFC!


Talán az ünnepek miatt nem tűnt fel, de már egy hónapja nem volt UFC gála. A legutóbbit tavaly december 18-án rendezték, ez a UFC Fight Night: Lewis vs. Daukaus volt, de azóta semmi.

Szerencsére most hétvégén egy új eseményt kapunk az arcunkba, jön a UFC on ESPN: Kattar vs. Chikadze! Ezen összesen 10 bunyót láthatunk majd.

A főmeccsen a 9 mérkőzéses nyerő szériában lévő (legutóbbi 3 győzelme TKO) Giga Chikadze csap össze Calvin Kattar-ral, aki az 5. kiemelt a pehelysúlyú divízióban, vagyis három hellyel jegyzik magasabban.

Ennek ellenére Chikadze a meccs esélyese, és amennyiben ezt megnyeri, egy hatalmas lépéssel kerül közelebb egy esetleges címmeccshez.

Rajtuk kívül nagy nevek nem lesznek, de mint azt a történelem során már többször is megtapasztaltuk, néha ezek a gálák sokkal jobbak, mint azok, amik tele vannak szupersztárokkal. Meg hát nem volt már egy ideje UFC, ezért is lesz érdemes nézni.

A műsor fő kártyáját szokatlan időpontban, vasárnap hajnali 1 órától közvetíti a Sport TV, a prelimeket pedig interneten lehet nézni szombaton 23:00-tól.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá