Ken Shamrock saját puszta öklű ökölvívó promóciót hozott létre

Ken Shamrock saját puszta öklű ökölvívó promóciót hozott létre


A Bare Knuckle FC legutóbbi gálája olyan számokat hozott, hogy azzal kenterbe vertek egy csomó UFC-gálát. Már most nagy vita alakult ki, hogy melyik sport a keményebb: ez, vagy az MMA, ráadásul egyre többen térnek át a kesztyűk nélküli verzióra.

A legutóbbi nagy név a UFC Dicsőségcsarnokának egyik oszlopos tagja, Ken Shamrock, aki most új promóciós céget hozott létre puszta öklű ökölvívásban. A cég a Valor Bare Knuckle Inc. névre hallgat.

“A puszta öklű bunyóba már 1993-ban beleszerettem, az első UFC gálán, ahol még nem voltak szabályok. Semmi sem fogható a kesztyűk nélküli bunyóhoz. Rettentő pontosnak kell lenned az ütéseiddel, és egy különleges stratégiának kell a szemeid előbb lebegnie, amikor edzel. Mindig is ez volt a kedvenc küzdősportom, emrt itt tényleg egy bunyós csap össze bunyóssal, se több, se kevesebb. Ennél nincs tisztább és egyszerűbb dolog."

Már a Valor BK első gálájának időpontját is tudjuk, ez szeptember 21-ére esik, és valószínűleg hasonlóképp lehet majd nézni, mint a BKFC-t, azaz PPV-n, digitális formában és "hálózaton keresztül".
Hogy kik bunyóznak, azt még nem tudjuk.

Több infó hamarosan.

ui: bár Shamrock nem mondta, hogy bunyózni szeretne, de egy korban hozzá hasonló legenda, az 54 éves Mark Coleman már ki is hívta őt egy harcra. 

ui2: a cikk képének ezért ezt válaszottam, mert itt látható Shamrock mellett a néhai Kimbo Slice, aki szintén a puszta öklű (utcai) bunyóinak köszönhette óriási hírnevét.

Nyugodjon békében.


Szólj hozzá