Kelly Slater leszteroidozta Paulo Costát, aki természetesen visszatámadt
MMA

Kelly Slater leszteroidozta Paulo Costát, aki természetesen visszatámadt


Nektek is feltűnt, hogy a UFC 226-on a profiként veretlen Paulo Costa már-már emberfeletti izomtömeggel és szálkássággal lépett be a ketrecbe Uriah Hall ellen? Nem vagy egyedül. Már legalább ketten, sőt hárman vagyunk, hiszen minden idők legjobb szörföse, Kelly Slater is megjegyezte ezt az Instagramon, a UFC posztja alatt:


”Cung Le-t nem azért csípték fülön doppinggal, amiért gyanúsan nézett ki egy fotón az egyik meccse után (segítek, Slater, a Michael Bisping elleni találkozóról van szó, és a kép a felkészülés során készült Le-ről, és akit valóban eltiltottak az elején, de végül felmentették, hiszen a pozitív mintát a labor megsemmisítette, mielőtt ellenőrizni tudta volna a WADA – a szerk.)? Costa mellett Yoel Romero eltörpül. Ha ez a srác nincs tele, mint a déli busz, akkor mi értelme van a doppingteszteknek?”

Erről a képről beszél amúgy Slater:Costa pedig így reagált a vádakra:
“Kelly Slater sokat beszélt, és hülyeségeket mondott. Egyáltalán nem érti, hogyan működik a doppingellenes program a UFC-ben, nem tudja, mi az az USADA, nincs tisztában az USADA irányelveivel, ami kimondja, hogy bármelyik harcost bármikor letesztelhetik a világon bárhol, vér- és vizeletmintával. Állandóan véletlenszerű teszteknek vagyunk alávetve, szóval aki azt mondja, a UFC harcosok doppingolnak, az nem tud semmiről, sem az MMA-ról, sem a doppingellenőrzésekről, se a UFC-ről, se az USADA-ról.”

Sokan mondják azt, hogy a doppingtesztek kijátszhatók, ugyanakkor a kommenteket nézve a legtöbben kikacagták Slatert, amiért meggyanúsította doppinggal Costát.

Mi az igazság?


Szólj hozzá