Kayla Harrison is kihívta Cris Cyborgot
MMA

Kayla Harrison is kihívta Cris Cyborgot


Gabi Garcia, Cris Cyborg, Kayla Harrison lenne a top3 női bunyós, ha választani kéne a fizikumukból ítélve a legfélelmetesebb női harcost.

Mindhárom leányzó más és más promóciónál volt az utóbbi időkben sajnos (Gabi a Rizinnél, Cyborg a UFC-nél, Kalya a PFL-nél), így egyik superfight sem jöhetett eddig össze. Persze lehet akkor is ez lett volna, ha egy helyen vannak, ugyanis Cyborg jóval kisebb súlycsoport (pehelysúly), mint ők (könnyűsúly és nehézsúly).

Ezt nem nézve a brazilnak elég sok kihívója akadt, most, hogy eltávozott a UFC-től (pl Julia Budd), a legújabb pedig épp Harrison, aki a következőket mondta:

"Szerintem nagyon jól illene a PFL-be [Cyborg]. Először is, könnyűsúlyban bunyózhatnánk, így nem kéne halálba fogyasztania magát. Én megverném Cyborgot, ha a PFL-be kerülne, és nem hiszem, hogy ezt bármelyik más promóciónál bárki elmondhatja. Nagy, erős, de nem mozgatja a fejét, egyenesen nekedtámad, egyértelműen egy verekedő típus. Nem mondanám, hogy hihetetlen jó állóharcban. Én sem vagyok valami hű de jó benne, de az a célom, hogy én legyek a legjobb MMA bunyós a világon, és ezt meg is fogom valósítani."


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá