Kárászi kikapott, Kovács döntős az amatőr MMA Eb-n

Kárászi kikapott, Kovács döntős az amatőr MMA Eb-n


Egyik szemünk sír, a másik nevet.


Bármennyire is szépen kezdett, sajnos Kárászi Balázsnak nem sikerült újabb diadalt aratnia a szófiai amatőr MMA Európa-bajnokságon. Pénteken az osztrák Aberger volt a második ellenfele, aki egy kőkemény meccsen múlta őt felül, egyhangú pontozással. A kempós mester a Facebookon üzent pár sort a vereség után:
"Sziasztok! Szeretném mindenkinek megköszönni a gratulációkat és a sok-sok támogatást, amit az IMMAF Eb-hez írtatok és küldtetek nekünk! A nyolc közé tudtam beverekedni magam, de onnan nem sikerült a továbbjutás, így számomra az Európa Bajnokság tegnap véget ért. Komolyabb sérülésem nincsen (csak a szemöldököm repedt fel egy fejeléstől:)). Szeretném megköszönni mesterem Ferenc Palotás kitartó és állhatatos munkáját a felkészítés során, hatalmas élmény volt minden pillanata. Nélküle nem ment volna! Márton Márhoffer vidám és bátorító szavait a versenyen és Béla Barabás szakmai tanácsait. Köszönöm a szüleim a barátaim és a tanítványaim türelmét az elmúlt három hónapban, most már vissza fogok térni az életbe:) Haladunk tovább a harcászat útján!"

Most jött a friss hír, hogy Kovács Alexandra Európa-bajnok versenyzőnk ma lépett színre a légsúlyban, és kipontozta olasz vetélytársát, Ilaria Norciát. Alexandra ezzel a győzelemmel már ott van a döntőben!Hátravan még Nagy Nóra meccse, aki ma debütál -70,3 kg-ban.

Hajrá, magyarok!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá