Kárászi Balázs győzelmet aratott az amatőr MMA Európa-bajnokságon

Kárászi Balázs győzelmet aratott az amatőr MMA Európa-bajnokságon


Karfeszítéssel verte meg cseh ellenfelét.


Megvan az első magyar győzelem a szófiai amatőr MMA Európa-bajnokságon, a torna második versenynapján Kárászi Balázs kezét emelték a magasba.A középsúlyú Kárászi a cseh Vaclav Holota-val ütközött, és a második menetben sikerült is karfeszítéssel feladásra kényszerítenie ellenfelét, 2:59-nél.

A nagyszerű folytatás rosszul sikerült első napra érkezett, az Eb nyitányán a könnyűsúlyú Horváth Lajos és a váltósúlyú Tárnok Ákos is vereséget szenvedett.

A folytatásban szombaton lép ketrecbe a női légsúlyú Európa-bajnoki címvédőnk, Kovács Alexandra, akinek az első meccse rögtön az elődöntö lesz az olasz Ilaria Norcia ellen. Másik női versenyzőnk, a könnyűsúlyú Nagy Nóra szintén szombaton bunyózik, az ő ellenfele a bolgár Ofelia Nikolaeva lesz.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá