K-1: legyőzte a helyi bajnokot, bajnok lett Furó Virág

K-1: legyőzte a helyi bajnokot, bajnok lett Furó Virág


Lókodi Attila, a Debreceni Tasko fight vezető edzője bombajó hírekkel lepett meg minket a Facebookon.

A múlt héten a franciaországi Marsellei-ben a mester egyik tanítványa, Furó Virág profi K-1 bajnok lett. Az AIX Fight Tour Pro K-1 gálát október 28-án rendezték, Futó Virág a Tasko Fight színeiben lépett be a szorítóba, 50 kg-ban, nem kis teherrel a vállán.

Ellenfele ugyanis a helyiek kedvence, Fanny Foures volt, két másik szervezet bajnoka, akinek a szervezet megüresedett címére fájt a foga. De mielőtt továbbmennénk, ugorjunk vissza egy kicsit az időben. Virágot Rácz Attila menedzser egy külföldi edzőtáborban fedezte fel, meglátott benne valamit, és azonnal mérkőzést ajánlott a lánynak. Virág egy kőkemény hat hetes edzőtábort nyomott le, Lókodi Attila irányításával.

A felkészülés nem is sikerülhetett volna jobban: a mérkőzés 3x3 percre volt kitűzve, és Virág percről percre csak javult, egyre jobban őrölte fel ellenfelét. A hazai pályát élvező Foures a meccset már nem élvezte túlságosan, a harmadik menetre teljesen elkészült az erejével, Virág viszont nem, neki volt még ereje, így megrendítő erejű rúgásokat mért a bajnokra, és egyhangú pontozással megszerezte azt, amiért jött: a címet.A totaldamage.hu szerkesztősége nevében: gratulálunk!!!


Szólj hozzá