Júniusban jön a Superfight Series Hungary II.!

Júniusban jön a Superfight Series Hungary II.!


Ismét Budapestre látogat a Superfight Series Hungary.

A gálát június 1-jén 17 órától rendezik a Madárfészek Akadémián, ez lesz a második ilyen alkalom (az elsőről itt olvashattok egy szösszenetet).A nemzetközi küzdősport rendezvényen a magyar versenyzők román, osztrák és ukrán ellenfelekkel küzdenek meg a ringben. Főkártyán küzd majd K-1 szabályrendszerben többek között Kiss Balázs, Tóth Csaba, Nardelotti Zoltán, Furó Virág, Bereczki Dominik.A K-1 Superfight-ok mellett 1 muaythai mérkőzés is helyet kap: Szána Patrik az ukrán Illich Andryi-val küzd meg aki Artur Kyshenko tanítványa.

A VIP jegyek már elfogytak, belépőjegyeket 4000 forintért lehet vásárolni a Perfect Fight Club budapesti edzőtermeiben. (1147. Bp. Fűrész u. 113/b, vagy a 1162 Bp. Szlovák út 86. szám alatt telefonos előegyeztetéssel 06-20-258-6286-on számon).Vidéken ezeken a helyeken tudtok belépőt venni:

Star Gym Kecskemét
Bányász Gym Tatabánya
DVTK-Vita gym MiskolcAz eseménynek van Facebook-oldala is, itt bejelölhetitek, hogy mentek, és ismerősöket is meghívhattok.

Nardelotti Zoltánnal, Bereczki Dominikkel, Kiss Balázzsal és Tóth Csabával hamarosan Szakál Joe beszélget majd élőben, és stay tuned, mert cikk formájában is be fogjuk mutatni hamarosan Furó Virágot, Herceg Alex Valentint, Szakolczai Martint és Szána Patrikot!


Szólj hozzá