Junior dos Santos-t akarja Fabricio Werdum
MMA

Junior dos Santos-t akarja Fabricio Werdum


A UFC egykori nehézsúlyú világbajnokát, Fabricio Werdumot még 2018-ban tiltották el trenbolone használatért, és 2020 májusában térhet vissza leghamarabb a ketrecbe.

A brazil veterán érthetően már tűkön ül, és már azt is tudja, kivel bunyózná le a ringrozsdát magáról. A címben már lelőttem a poén egyik felét, szóval tudjátok, kiről van szó. Egy szintén korábbi nehézsúlyú brazil UFC-világbajnokról.

Az is kiderült, hogy a 42 éves Werdum még két mérkőzést tervez a promóciónál.

“Úgy hisszük, 2020 nagyszerű év lesz. Werdum hamarosan a címért fog bunyózni." – mondta a fighter edzője a Combate brazil szaklapnak. “Nagyon érdekes lesz a bunyója Cigano-val. Werdum már régóta feni rá a fogát."

A két bunyós 2008-ban találkozott egymással az Oktagonban a UFC 90-en, pont akkor debütált JDS, és nagy meglepetésre 80 másodperc alatt kiütötte egy felütéssel Fabricio-t – így érthető, hogy Fedor Emelianenko legendás legyőzője revansot szeretne venni rajta ezért.

 

Addig sok víz lefolyik még a Dunán, majd meglátjuk, mi lesz. JDS január 25-én tervez egy mérkőzést Curtis Blaydes-szel a UFC Fight Night 167-en.


Szólj hozzá