Julio Cesar Chavez Jr.-t határozatlan időre felfüggesztették

Julio Cesar Chavez Jr.-t határozatlan időre felfüggesztették


Meghatározatlan időre eltiltották a profi boksztól Julio Cesar Chavez Jr.-t, Nevadában és Arizonában is, de ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy mindenhol. Az eltiltás múlt hét pénteken lépett érvénybe, de egy régebbi incidens kapcsán.

A második generációs bunyós még a múlt év októberében nem volt hajlandó egy véletlenszerű ellenőrzés során vizeletmintát adni, ami a december 20-ai mérkőzéshez kellet volna.

Az eset érdekessége az, hogy a meccs Nevada államban, Las Vegasban lett volna, de mivel ott már októberben érvényben volt az eltiltás, megpróbálták azt áthelyezni Arizonába. Nagy nehezen összejött a mérkőzés, de csak mert Chavez közben beperelte az NSCA-t (Nevada State Athletic Commission). Valószínűleg most már nagyon bánja mindezt, mivel semmi jó nem származott belőle.

Ez a stikli lehet, hogy a karrierjébe fog kerülni, de a kierőszakolt mérkőzés sem úgy végződött ahogy ő azt képzelte. Az ötödik menet után feladta, mivel nem kapott levegőt a törött orrán keresztül vagy a másik forgatókönyv szerint valami a kezével volt. A lényeg, hogy mindez annyira felbőszítette az úri közönség, hogy nem tudták megállni, hogy ne dobálják őt meg egy kicsit. Az alábbi videóban láthatjátok ezt:Mindenesetre elég csúfos módja lenne ez egy karrier befejezésének, reméljük azért ez nem így lesz. Az esetet augusztus 5-én vizsgálják felül, nem mellesleg Jarrell “Big Baby” Miller dopping ügyével együtt.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá