Julianna Pena ellen védhet címet Amanda Nunes
MMA

Julianna Pena ellen védhet címet Amanda Nunes


Amanda Nunes (21-4) annyival jobb minden női versenyzőnél jelenleg, amennyire a férfiaknál a már visszavonult Khabib Nurmagomedov (29-0). Bárkivel is állítják össze (Valentina Shevchenko-n kívül), nem az a sztori, hogy vajon ki nyer, hanem hogy az ellenfele képes-e sokkolni a világot a legyőzésével.

A minden idők legjobbjának (nem "az egyik", hanem "a" legjobbjának) kikiáltott női MMA versenyzője 12 mérkőzéses nyerő szériánál tart, amivel beállította Ronda Rousey eredményét a UFC-ben. Legutóbb Megan Andersont szubolta március 6-án, ma pedig kiderült, hogy Julianna Pena (10-4) lesz az, aki az említett döbbenetet okozhatja.A csinos venezuelai küzdősportoló is submission-nel győzött legutóbb, de meglepetésünkre még a top 5-ben sincs benne a UFC hivatalos ranglistáján. Aspen Ladd (9-1), Irene Aldana (12-6) és Yana Kunitskaya (14-5-1) is megelőzi őt a rangsorban – és még Holly Holm (14-5) illetve Germaine De Randamie (10-4) is, csak azért nem velük kezdtük a felsorolást, mert nekik már volt esélyük megverni Nunes-t, de elszalajtották.

Némi nézeteltérés volt a két csajszi között, Julianna azzal gyanúsította meg Amandát, hogy kerüli, nem akar bunyózni vele. "The Venezuelan Vixen" azzal is érvelt, hogy azért veszélyes "Lioness"-re nézve, mert nagyon jó a birkója, és a hozzá hasonlók ellen bajban szokott lenni a dupla súlycsoportos bajnok.

Nunes és Pena mérkőzését harmatsúlyban rendezik meg augusztus 7-én, a UFC 265-ön, amelyen egyelőre ez az egyetlen meccs.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá