Jövő héten érkezik a Kickboxer: Retaliation (előzetes)

Jövő héten érkezik a Kickboxer: Retaliation (előzetes)


Folytatódik a Kickboxer remake, igazi sztárparádé várható.Január 26-tól érkezik lemezen és online a film, vagyis ne a mozikban keressétek a filmet.

Két éve minden küzdősport fan nosztalgia kisszékében remegő térdekkel ülve várta a Kickboxer: Vengeance érkezését, mely a hajdani roppant népszerűségnek örvendő Kickboxer feldolgozására volt hivatott. Jean-Claude Van Damme visszatérése volt a PR-kommunikáció egyik sarokköve, a főszerepet azonban Alain Moussi vitte, az egykori félelmetes Tong Po szerepében pedig Dave Bautista próbált alkotni valamit. Az imdb-n aztán meredek 4.9-es pontozást kapott a film, ami sokak szerint még így is hízelgő, de a folytatást már az első rész előtt beígérték, mely most hétvégén érkezik.

A történet az első rész egyenes folytatása. Kurt Sloan Thaiföldet hátrahagyva az USA-ban MMA címmeccset vív épp, miután egy bűnténnyel megvádolja őt két korrupt rendőr. A következő pillanatban már ismét Thaiföldön ébred Kurt egy börtönben, ahol 2 millát ígérnek neki, ha a börtön óriás szörnyetegével megmérkőzik. Kurt nyilván nem akar bunyózni, így vérdíjat tűznek ki a fejére a kóterben, hogy a rabok bírják jobb belátásra. A végén pedig jön az epic bunyó.Ismét nem agysebészek írták a forgatókönyvet, viszont a szereplőbrigád érdekes. Alain Moussi viszi a főszerepet továbbra is, Jean-Claude Van Damme is visszatér, a börtön óriás bajnokát pedig a Trónok harcából ismert Hafþór Júlíus Björnsson játssza majd. Ami még lazább, hogy Mike Tyson is érkezik a filmben, feltehetően a börtön egyik durva lakója lesz, mellette pedig Wanderlei Silva és Rico Verhoeven is feltűnik majd. Paige VanZant is kapott egy szerepet, de később visszamondta azt, inkább UFC karrierjére akart koncentrálni. És igen, Ronaldinho is szerepet kapott (omg).

Szóval egy Kickboxer-Vitathatatlan-Raid keveréket kapunk hamarosan. Emellett már azt is tudjuk, hogy a harmadik rész a Kickboxer: Armageddon nevet viseli majd.


Szólj hozzá