Joshuát akarja 38. KO-ja után Deontay Wilder

Joshuát akarja 38. KO-ja után Deontay Wilder


Egy újabb első menetes KO-t aratott Wilder.
"Stiverne, semmit nem tudsz tenni ellenem. De nyugodj meg, gyorsan vége lesz" – üzente Deontay Wilder legújabb ellenfelének, Berman Stiverne-nek a szombati meccsük után, és pontosan úgy lett, ahogy megjósolta.

Wilder eddig "csak" egy ember nem tudott kiütni bokszmeccsen (mérlege: 39-0, 38 KO, atyavilág – a szerk.), és most elé állították azt az embert, aki kibírt ellene tíz menetet. Stiverne ezúttal nem úszta meg a zakót, az első menetben kidőlt, pont úgy, mint Deontay ellenfeleinek nagy része. Miután kidőlt, Wilder további parasztlengőket helyezett el a fején, ekkor született meg a KO, Stiverne ájultan rogyott neki a köteleknek. A bíró lefogta az őrjöngő Wildert, és majdnem ő is a padlón végezte, mert a bajnoknak nem tetszett, hogy lefogják.Ezzel el is érkeztünk egy paradoxonhoz: mérlege szerint Wilder eddig nem mindenkit ütött ki karrierje során, és mégis. Stiverne-vel ugyanis korábban összecsaptak, 2015-ben Berman kibírta a 10 menetet, és végül csak pontozással veszített.

Wilder annyira magabiztos volt, hogy azt mondta: ha kikap, akkor sportágat vált. De mint ahogy az az Instagramján is elhangott, ez bizony könnyű meló volt:A meccs után pedig kihívta Anthony Joshuát:
 "Egy király nem fut parasztok után. Egy király királyokat tesz el láb alól. Joshuát akarom. Joshua, gyere, találkozzunk. Nincs több kifogás. Időpontot kérek, ne várass meg.”


Szólj hozzá