Jose Aldo összecsap Marlon Vera-val!
MMA

Jose Aldo összecsap Marlon Vera-val!


Bombajó mérkőzést jelentettek be az alatt, mialatt este aludtunk. Jose Aldo decembe 19-én bunyózik Sean O'Malley hype-vonatának kisiklatójával, Marlon Vera-val a UFC Fight Night 185-ön, amelynek főmeccse a Leon Edwards vs. Khamzat Chimaev bunyó lesz.

Aldo-nak talán életében most van a legnagyobb szüksége egy győzelemre, hiszen legutóbbi 3 mérkőzését elvesztette, az utóbbi 5 évben 4-szer is kiütötték, ez 2015 előtt még sosem fordult elő vele. Az egykori pehelysúlyú bajnok ismét harmatsúlyban harcol majd, eggyel lejjebb az eredeti súlycsoportjánál.

Brutálisan nagyot kell ehhez fogyasztania, hiszen már pehelysúlyban is szálkás volt, mint egy hal, de saját elmondása szerint jól viseli az aszódást.

Vera pedig, mint említettük, legutóbb megverte Sean O'Malley-t, ezzel "felrepítette" magát a harmatsúlyú top 15 listára, ahol Aldo a 7. helyet foglalja el jelenleg. Ezt a mérkőzést már korábban is bejelentették, de valamiért nem jött létre. De most hivatalos.

Ki nyer?!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá