Jose Aldo már alig várja, hogy leléphessen a UFC-től
MMA

Jose Aldo már alig várja, hogy leléphessen a UFC-től


Edzője szerint a brazil már csak kényszerből bunyózik. Ez meg is látszott rajta az utóbbi teljesítményein.


Nem emlékszem pontosan, ki nyilatkozta, de olvastam már korábban, hogy a Jose Aldo és a UFC közötti kapcsolat megromlott, és hogy emiatt Aldo már csak azért vállalta a McGregor utáni meccseket, mert a szerződése kötelezte erre. Andre Pederneiras, Jose edzője most úgy néz ki, megerősítette ezt az álláspontot, ugyanis nemrég azt nyilatkozta, hogy Aldo már alig várja, hogy leléphessen a UFC-től.“Aldo azt kérte Danától, hogy hadd bokszolhasson, de nem engedte meg neki. McGregornak viszont igen. Emiatt elveszítette minden motivációját." – mesélt a szörnyű valóságról Pederneiras.

Aldo az MMA-nak köszönheti vagyonát, illetve azt, hogy világhírű lett, de a jelek arra utalnak, hogy már egyáltalán nem szenvedélyből űzi ezt a véres sportot. Kérte már korábban a UFC-től azt is, hogy menesszék, de Dana White-ék nem tettek eleget ennek a kérésnek, mire a brazil azt mondta, hogy oké, így is jó, letolja úgy azt a pár meccset, ami még hátra van, hogy odaáll az ellenfél elé, és amilyen gyorsan csak lehet, kikap. Bár bátor lenne biztosra kijelenteni, mert Aldo nem adta könnyen magát, de lehet, hogy ennek volt némi köze ahhoz, hogy olyan simán kikapott Hollowaytől kétszer is, bár lehet, hogy nincs igazam, mert Frankie Edgar-t a UFC 200-on meggyőzőbben verte meg, mint korábban.

“Még mindig kérdéses, mi lesz Aldo karrierjével. Még gondolkodik rajta. De még sosem hallottam, hogy a befejezést megemlítette volna. Egy nyaralás jót tenne neki, és akkor talán visszatérne a motiváltsága. Beszéltem vele, és olyan gyorsan szeretne lelépni a UFC-től, amilyen gyorsan csak lehet."Szerintetek mi lesz Aldoval, és miért csak árnyéka manapság régi önmagának? A Facebookon várjuk a véleményeteket :)Szólj hozzá