Jorge Masvidal szeretne Conorral egy meccset, mielőtt az ír 'túladagolja magát'
MMA

Jorge Masvidal szeretne Conorral egy meccset, mielőtt az ír 'túladagolja magát'


Jorge Masvidal épp jogi kalamajkába keverte magát Colby Covington megtámadásával, de nem úgy hangzik, mint aki hosszú börtönbüntetésre készül (pedig akár éveket is kaphat).

"Gamebred" többször meg akart már küzdeni "The Notorious"-szal, és most megint kihívta őt, mert fél attól, hogy Conor-t kinyírja az életvitele:
"Szeretném betörni McGregor arcát, még mielőtt túladagolná magát, és a meccs soha nem jönne létre. Szeretnék könnyen nagy lóvét szakítani. Legyünk ezen túl, még mielőtt teljesen szétrombolná magát, vagy esetleg valaki mást. Csináljunk jó sok lóvét, adjuk el minden idők legtöbb PPV-jét. Gyerekeim vannak, kell az a kibaszott pénz."Igazából ez egy bagoly mondja verébnek szituáció, hiszen mindkét bunyós meglehetősen botrányos életet él. Mindenesetre valóban nagyot szólna egy fight kettejük között, és Jorge még arra is hajlandó lenne, hogy kockára tegye a BMF övét, amit Nate Diaz ellen nyert meg korábban.

A B-terv arra az esetre, ha mégsem jönne össze a Conor elleni meccs, egy Gilbert Burns vagy egy Stephen "Wonderboy" Thompson elleni visszavágó lenne. Amennyiben Leon Edwards valamilyen csoda folytán meg tudná verni Usman-t, Masivdal értelemszerűen egy bajnoki címmeccsbe is szívesen beszállna.
"Még szép, hogy nem mondanék nemet egy címmeccsre. Formába kerülnék, és mindent megtennék azért, hogy betörhessem a fejét. De még magam sem tudom, mi lesz a következő lépésem, én ilyen kiszámíthatatlan vagyok. "

A Covington kontra Masvidal tárgyalás augusztus 29-én lesz. Ha ott minden jól megy Jorge szempontjából, akkor november-december környékén térhetne vissza.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá