Jorge Masvidal összeverekedne Pereira-val az utcán, de a ketrecben nem

Jorge Masvidal összeverekedne Pereira-val az utcán, de a ketrecben nem


A pár héttel ezelőtti UFC-gálán Michel Pereira azt mondta, Masvidal kikezdett a feleségével az Instagramon, és ezért kihívta a hóra. "Gamebred" ki is posztolta, hogy valóban történt szóváltás közte és a brazil nője között, de a beszélgetést nem Masvidal kezdeményezte, ő "csak" válaszolgatott.

Jorge, aki Colby Covington nyílt utcán való megtámadásáért felelhet hamarosan a bíróságon (ártatlannak vallja magát, amit nehéz lesz bizonyítani), a The MMA Hour-ban adott egy friss interjút, amelyben kitért erre az újabb összetűzésre is. Elmondta, Michellel szívesen bunyózik egyet az utcán – bár szerintünk hiba volt így nyilatkozni, tudván, hogy pont egy utcai bunyó miatt van most nagy bajban:
“Hogy teheted ki egy ilyennek a feleségedet? Szerintem Pereira direkt szólt rá, hogy kezdjen ki velem, hogy így talán összejöhet egy bunyó velem. Ha bunyózni szeretne, állok elébe bármikor és bárhol, de nem gondolom, hogy egy kategória lenne velem. Nekem sokkal nevesebb ellenfelek kellenek. Ráadásul azt se tudom, hogy néz ki a felesége. Sok boldogságot nekik, ahhoz a valamihez, amiben ők vannak. De ami engem és ezt a szarládát illeti: az utcán tudunk beszélni a dologról. De a ketrecben egy senki vagy."

 


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá