Jorge Masvidal Nate Diaz hátsó kertjében akar bunyózni Nate-tel
MMA

Jorge Masvidal Nate Diaz hátsó kertjében akar bunyózni Nate-tel


Ilyen, amikor két gengszter találkozik.

Nate Diaz és Jorge Masvidal egymásra akadt, miután az előbbi kihívta az utóbbit a UFC 241-en aratott győzelme után.

Mint ismeretes, Jorge Masvidal régen a néhai Kimbo Slice hátsó kertben puszta ököllel verekedős videóiban tűnt fel, nálánál sokkal nagyobb és izmosabb embereket verve péppé.

Most úgy néz ki, a bunyós visszahozná a régi szép időket, ugyanis menedzsere azt mondta, ügyfele legszívesebben Nate Diaz hátsó kertjében bunyózna a stocktonival.

"Szerintem December környékén lenne jó Masvidalnak, Vegasban" – mondta Jorge menedzsere az MMAFighting-com-nak. "Igazából Kaliforniában, Nate szülőföldjén szeretne bunyózni. Nem szeretnék sokat elárulni, inkább Jorge-től halljátok, mint tőlem, de megpróbálok egyszerűen fogalmazni. Masvidal legszívesebben Nate hátsó kertjében bunyózna Nate-tel. De ha egy vegasi gála van legközelebb Nate-hez, akkor Vegasban lesz a meccs.”

Living in the Gansta's Paradise!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá