Jorge Masvidal lemondta a Gilbert Burns elleni bunyót
MMA

Jorge Masvidal lemondta a Gilbert Burns elleni bunyót


"Durinho" áprilisban mérkőzött meg Khamzat Chimaevvel, méghozzá az év egyik legjobb bunyóján, ahol mindketten nagyon közel álltak egymás kivégzéséhez. Burns volt az első és mindeddig az egyetlen, aki komolyan meg tudta nehezíteni "Borz" dolgát. A meccset elvesztette a pontozólapokon, de a rajongók szemében ez felért egy győzelemmel.

Sokáig úgy volt, hogy Gilbert Burns összecsap egymással, szóban már meg is egyeztek a Twitteren, és már a dátum is körvonalazódott (2023 január), de sajnos ma jött a hír, hogy ebből nem lesz semmi, Masvidal azonban lemondta a nemhivatalos találkozót.

Burns azt mondta a Submission Radio friss adásában, hogy bárkivel hajlandó meccselni, és kihívott egy csomó embert, hátha valaki a horgára akad:
“Azt mondtam a UFC-nek, hogy adjon oda nekem bárkit, nem érdekel, hogy ki az. Azt mondták, Brazíliában mérkőzhetek. Szerencsére sok választási lehetőségem van. Például Belal Muhammad. Ő érdekelne, bár nem tudom, bevállalja-e. Felőlem okés a meccs. Michael Chiesa, Sean Brady is jöhet. Neil Magny szintén. Kiállok bárkivel. Michel Peraira? Ő is jöhet egész nyugodtan. Daniel Rodriguez is.”

Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Addig is, áruld el nekünk: ki ellen látnád a legszívesebben Burns-t? Egy Chimaev elleni visszavágóval is ér válaszolni!

Lehetséges egyébként, hogy Masvidal visszakozásában az játszott szerepet, hogy még mindig lezáratlan a Convington ügye. Erre előreláthatólag december 5-én kerülhet végre pont.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá