Jorge Masvidal kihívta Conor McGregort
MMA

Jorge Masvidal kihívta Conor McGregort


Ha mérni lehetne, hogy kit mennyire érint érzékenyen egy kis trash talk, akkor egy 10-es skálán Jorge Masvidal 11-es besorolást kapna. A legminimálisabb szóbeli arcoskodást kapta Ben Askrentől a UFC 239 előtt, mégis annyira begőzölt, hogy "kínozni" akarta Bent, meg szilánkosra törni az arcát.

Conor McGregorról pedig tudjuk, hogy ő is nagyjából 11 pontot (vagy még többet) kapna arra, ha a 10 pont azt a határt jelezné egy skálán,  amit nem szabad átlépni, még egy mérkőzést hype-oló sajtókonferencián sem.

A kér Mr. 11 Pont lehet, hogy összetalálkozik egymással, Masvidal ugyanis kihívta az írt.

“Conor McGregor akarom. Be akarom törni az arcát. Szerintem könnyű pénz lenne. Pénzszimbólumok vannak az arcára írva, amik rám villognak. Nem látom, hogyan győzhetne ellenem, őszintén így gondolom. Visszakozik. Kopog. Én a teljes karrierem alatt egyszer sem kopogtam le meccset. Úgy érzem, könnyű meccs lenne nekem, szerintem széttörném."

Mivel a váltósúlyú bajnok sérült, ezért nem járhat "Gamebred"-nek címmeccs még, ezért ez a furcsa, hirtelen kihívás.

"Több pénzt hozna a konyhámra, nagyobb lenne a nézettség, aztán mehetnék a címért. Velem nem lehet baszakodni. Ha folyton lököd nekem a sódert, nekiállsz cinikuskodni, vagy ilyesmi, akkor a kelleténél egy kicsit még jobban megbüntetlek."

"Street Jesus" szerint következő ellenfélnek csak az ír, vagy Usman jöhet szóba.

Conor pehelysúlyban legyőzhetetlen volt a UFC-nél. Váltósúlyban – ami Masvidal súlycsoportja – mindössze kétszer bunyózott, de csakis Nate Diaz kedvéért. Aztán visszatért könnyűsúlyba, legutóbb ott kapott ki Khabib Nurmagomedovtól.


Szólj hozzá