Jorge Masvidal és Colby Covington a bíróságon csap össze hamarosan

Jorge Masvidal és Colby Covington a bíróságon csap össze hamarosan


Mint azt mindannyian tudjuk, Jorge Masvidal megtámadta Colby Covingtont nemrég, méghozzá nagyon sunyi és gyáva módon, az arcát fel nem vállalva.

Nem egy előre megbeszélt utcai bunyó volt ez, "Gamebred" váratlanul rontott rá a mit sem sejtő bunyósra, aki a ketrecben simán legyőzte őt. Covington a támadás után visszasietett az étterembe és kihívta a rendőröket, akik nem sokkal később elfogták Jorge-t.

Colby azt mondta, ellenfele balról támadta meg, nem szemből, és kétszer megütötte, amely során megsérült a Rolex-e, és letört egy darab a fogából.

Masvidal 5000 dolláros óvadék fejében szabadult, és egy mai meghallgatás után (Jorge nem volt jelen) kiderült, hogy a Covington VS Masvidal per augusztus 29-én kezdődik. A vád komoly:

  • súlyos testi sértés, amit többek között maradandó sérülés okozása miatt szoktak kivetni az állítólagos elkövetőkre, valamint

  • bűncselekmény okozta kár, az óra miatt.


Mivel Masvidal képzett harcos, az öklei a szabályok szerint nem végtagnak, hanem fegyvernek számítanak.

Jorge ügyvédje, Bradford Cohen azzal védekezett egyelőre, hogy az a Rolex nem is igazi Rolex, hanem egy hamisítvány. A bíró erre azt mondta, meg fogják vizsgálni az órát. Cohen azt is kérte, hogy a bíróság vizsgáljon meg egy harmadik féltől származó videófelvételt az incidensről, de a bíró elutasította ezt a kérelmet.

Az ügyvéd próbál trükközni a szakorvosi leletekkel is, mondván, hogy ha Covington enyhe agyrázkódást is szenvedett a támadás következtében, az nem mond semmit, mert "a fightereknek gyakran van agyrázkódásuk a bunyók és a sparringok miatt".

Masvidal akár 15 év börtönt is kaphat, ha bűnösnek találják.

Jorge egyszer nyilatkozott csak az ügy után, akkor azzal védekezett, hogy nem támadás történt, hanem csak annyi, hogy egy másik atlétával bunyóztak közösen. 

Covington távolságtartást kért Masvidalra, ezt azzal indokolta, hogy "fél attól", hogy újra megtámadja őt.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá