Jorge Masvidal edzője koronavírusos, nem segítheti őt a Kamaru Usman elleni meccsen
MMA

Jorge Masvidal edzője koronavírusos, nem segítheti őt a Kamaru Usman elleni meccsen


Elég keményen rácsapott a koronavírus a floridai MMA gym-ekre, ahol Borics Ádám is edz. Jorge Masvidal egyik kulcsfontosságú edzője, Mike Brown vírusfertőzött lett, ezért nem készítheti fel az Usman elleni váltósúlyú címmeccsre.

Ez azért extrán fájó, mert Jorge-nak amúgy is nagyon kevés felkészülési ideje volt, ez egy hetet jelent.

Brown korábban az év edzője is volt, Dustin Poiriert is ő készítette fel részben Dan Hooker ellen. Az edző az alábbi nyilatkozatot adta ki:
“Vérzik a szívem, amiért nem láthatom, ahogy Jorge megnyeri a bajnoki címet a hétvégén. Senki sem érdemli meg ezt a dicsőséget nála jobban. Több mint 20 éve van a játékban és olyan fight IQ-ja van, mint senki másnak. Egyébként én jól érzem magam, egyedül a szívem fáj."

Brown egy illusztris társasághoz csatlakozik COVID-19-es fertőzésével: Gilbert Burns, Pedro Munhoz (ő a floridai ATT-ben edz), Borics Ádám egyik Hard Knocks-os csapattársa, Aung La Nsang, valamint a szintén floridai ATT-s edző, Gabriel Oliveira is pozitív tesztet produkált.

A tegnap a születésnapját ünneplő Borics "The Kid" Ádám azt írta, köszöni a kérdéseket, ő jól van, makk egészséges.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá