Jorge Masvidal: a UFC megmentette Adesanyát Romero-tól, aki tönkretette Whittaker karrierjét
MMA

Jorge Masvidal: a UFC megmentette Adesanyát Romero-tól, aki tönkretette Whittaker karrierjét


A UFC egyik baddest motherfuckerje szerint Robert Whittaker még mindig bajnok lenne, ha nem kellett volna két ötmenetes háborút vívnia Yoel Romero-val, az egyik legerősebb középsúlyúval a világon. Azt is mondta, hogy "Isten Katonája" annyira durva, hogy Dana White-ék direkt nem engedték, hogy Israel-lel mérkőzzön:

“Mindenkinek megmondtam, hogy senki sem lesz a régi, miután meccselt Romero-val. Okosan tette a UFC, hogy megvédte tőle Israel-t. Yoel nyer egy meccset, és ő lesz a bajnoki kihívó. Amúgy neki kellett volna lennie a kihívónak most is. Robert sosem lesz már a régi.”

Való igaz, Whittaker és Romero félholtra verték egymást, sokak szerint a második meccset Yoel nyerte, mert Whittakert leütötte, aki csodával határos módon túlélte a mérkőzést.

Romero kiütötte Rockholdot is, Luke a következő meccsén sem volt jó, Jan Błachowicz leverte félnehézben. Yoel verte meg Tim Kennedy-t is egy örök klasszikus meccsen, ezt mindenképp nézzétek vissza:Ez után Kennedy-t legyőzte Gastelum, és vissza is vonult. Tehát lehet abban valami, amit Masvidal mond.

Paulo Costa is elég nehezen, pontozássl győzte le Yoel-t, aki sajnos most lesz 43 éves, így a legjobb éveit már maga mögött hagyta. Sokak szerint így is megenné Izzy-t reggelire. Az biztos, hogy a következő meccs az Adesanya vs. Costa lesz, a győztest pedig Yoel valóban kihívhatja, ha nyer egy meccset. Jelenleg azonban még semmit sem tudni, hogy mikor, ki ellen tér vissza.

Azt jó ha tudjátok még, hogy Masvidal Romero csapattársa.


Szólj hozzá