Jon Jones szerint ő a GOAT, nem Khabib
MMA

Jon Jones szerint ő a GOAT, nem Khabib


Régóta megy a vita arról, ki a valaha élt legjobb MMA harcos. Most felejtsük el a régi idők harcosait, koncentráljunk csak a mára.

Tegnapi visszavonulását követően nagyjából mindenki egyetért abban, hogy Khabib Nurmagomedovnál nincs jobb MMA harcos a világon. 29-0, egy menetet veszített el a UFC-ben, és jelenleg ott tartunk, hogy nincs egy épkézláb kihívója.

Jon Jones máshogy látja a helyzetet. "Bones" több tweet-et is kiposztolt, miután látta, hogy az emberek előrébb rangsorolják Khabibot, mint őt. Ilyeneket írt:
Tisztelem Khabibot, de én 15 világbajnoki címet szereztem. Ő most gyűjtötte be a negyedik címét. Hihetetlen, hogy egyáltalán szóba kerül, hogy ő a GOAT.
- utalt Jones arra, hogy Khabib csak 2018 óta bajnok a UFC-nél, míg ő immár 9. éve az.

Jones megkapta, hogy közel sem volt annyira domináns az utóbbi meccsein, mint Khabib - erre azt reagálta a félnehézsúlyú bajnok, hogy sajnálja, hogy az embert az utolsó pár meccse alapján ítélik meg ahelyett, hogy a teljes képet néznék.

Bones azt írta még, hogy nem rondítana bele Khabib győzelmébe, de sajnos az ő saját hagyatékát tépázza meg most az, aki szerint a dagesztáni a GOAT.

Jones mérlege azért nem makulátlan (26-1), mint az oroszé, mert volt egy diszkvalifikációja, amit egy tiltott technika használatáért kapott.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá