Jon Jones porrá alázta a visszatérésre készülő Chuck Liddellt
MMA

Jon Jones porrá alázta a visszatérésre készülő Chuck Liddellt


Mint azt bizonyára olvastátok, Chuck Liddell visszatérni készül, és kihívta többek között Jon Jones-t is, minden idők (egyik) legjobb MMA-sát.


Liddell azt mondta a Twitteren, hogy Jones "egy igazi legendától" tanulhatna, ha összeszűrné vele a levet a "ringben", és olajat öntött a tűzre azzal, hogy szóba hozta Jones ketrecen kívüli zűrös életét (Jones-nak több botránya is volt: kokó, cserbenhagyásos gázolás, doppingtesztek elbukása).

Jones erre először egy gif-fel válaszolt, ahol Liddell olyan, mintha nem lenne százas:


"Mára kiszállok az internetből, ha még van valami, amit mondani szeretnél, akkor szívesen várlak Albuquerque-ben" – írta a gifhez Jones.

Aztán jött még egy tweet a félnehézsúlyú ásztól:


"Tesó, először is, nem kell ahhoz visszavonulnom, hogy élő legenda legyek. Hisztérikus, hogy a ketrecen kívüli életemmel jössz. Chuck, mind tudjuk, hogy te sem vagy egy ártatlan bárány."

A harmadik mély ütés pedig a 48 éves Chuck utolsó meccseinek felelevenítése volt, amihez Jones hozzátette, hogy kétli, hogy ilyen mérleggel bármire is meg tudja őt tanítani ez az öregember:Reméljük, ez a meccs sosem jön össze, mert sanszos, hogy olyan egyhangú lenne, mint az online csatározás.

Persze azért mi tisztelgünk nagyon Chuck előtt, mi nem vesztünk össze vele. Méghozzá ezzel a válogatással, ahol a 10 legjobb kiütését mutatják be (és by the way, Jones-nak összesen van 9 kiütése eddigi karrierje során):Szólj hozzá