Jon Jones megtörte a hallgatást
MMA

Jon Jones megtörte a hallgatást


Jones továbbra is tagad.


Jon Jones mindig is azt mondta, hogy sosem szteroidozott szándékosan, és emellett még azután is kitart, hogy a mostani már a második eset, hogy valami nem odaillőt találtak a szervezetében. A 30 éves pound-for pound király megkapta valakitől a Twitteren, hogy mondja el az igazságot, mert azzal kivívja sokak tiszteletét. Ez volt erre a válasza:"Haver, én sohasem szteroidoztam, a gyerekeim és a Szentatya életére esküszöm." – Jon Jones

Jones most egy csomó jogi procedúrának néz elébe, csapatával együtt megpróbálja bebizonyítani, hogy ártatlan. Hasonlóra épp tavaly áprilisban került sor, akkor egy szexpirulára próbálták ráfogni az elbukott tesztet, de nem jártak sikerrel.

Sajnos Jones Wikipédiás oldalán már 5 bekezdés szól a különböző szteroidos ügyeiről. Azért rettenetesen kínos ez az egész, mert a súlycsoportoktól függetlenül legjobb MMA-sról beszélünk. Bár már csak volt a legjobb, mert a UFC a legújabb botrány miatt levette őt a hivatalos P4P listáról. Egyszóval kár érte, mert Jones ráadásul nem a gigantikus izmairól és a hatalmas ütőerejéről híres, hanem arról, hogy rendkívül nagy fight IQ-val rendelkezik.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá