Jon Jones következő ellenfele: Dominick Reyes
MMA

Jon Jones következő ellenfele: Dominick Reyes


Most, hogy Johnny Walker hype-vonata kisiklott (vagy legalábbis megállt a mozgásban), Jon Jones következő ellenfeleként két ember került szóba: Dominick Reyes, illetve a Walkert legyőző Corey Anderson.

"Bones" az elején ellenezte Reyes elleni mérkőzést, most viszont a Twitteres oldalán kijelentette, hogy most mégis őt akarja, és nem Anderson-t:

“Most fejeztük be az ötletelést az edzőkkel, kielemeztük Dominick és Corey karrierjét is. Egyértelműen Dominick a veszélyesebb bunyós. Az ő seggét gyepálom el legközelebb!"

Jones egy későbbi tweet-ben megálljt parancsolt Corey-nek, méghozzá elég pimaszul:

"Corey akkor ugrik, amikor én azt mondom, hogy ugorjon.”

Jones legutóbb csak elég nehezen tudta legyőzni kihívóját, Thiago Santos-t (megosztott pontozással nyert a bajnok úgy, hogy Santos lesérült meccs közben), de továbbra is ő a P4P legjobb MMA bunyós a UFC-ben.

Hozzá hasonlóan Dominick Reyes is veretlen, legutóbb a félnehézben debütáló Chris Weidman-t ütötte ki, Luke Rockhold sorsára juttatva a korábbi középsúlyú bajnokot.

A Jones vs. Reyes címmeccs egyelőre nem hivatalos, de ha minden összejön, 2020 elején lesz várható.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá