Jon Jones: két-három évig leszek inaktív, ha ez kell
MMA

Jon Jones: két-három évig leszek inaktív, ha ez kell


"Bones" példát szeretne statuálni, mert úgy érzi, a UFC alulfizeti a sportolóit.

Emiatt már be is jelentette, hogy visszavonul, amíg jobb szerződést nem kap, és most megerősítette, hogy nem kíván aktívkodni. Nem csak a saját dolgával törődik, hanem a többiekével is, ezért forradalmat szeretne, ehhez pedig példát fog statuálni végső esetben.

Ez azt jelentené, hogy 2-3 évig nem látnánk őt a ketrecben:
"Nem kérek felháborító dolgokat. Tudom, hogy egy világjárvány kellős közepén vagyunk, és azt is, ha dollármilliárdos vagy és többet kérsz, az jön le, hogy kapzsi vagy. De nem erről van szó. Sok olyan bunyós van, aki a Jackson Wink MMA edzőteremben alszik, mert nincs pénze saját lakásra. És ezek UFC bunyósok. Sokan nincsenek abban a pozícióban, hogy arról panaszkodjanak, hogy van második munkájuk, vagy hogy a szüleiktől kell pénzt kölcsön kérniük. Ez szomorú.

Szóval ha az kell, hogy kihagyjak 2-3 évet azért, hogy rávilágítsak egy komoly problémára, megteszem. Nem arra fognak emlékezni, hogy mennyi övet nyertem, hanem arra, hogy kiálltam a fiatal bunyósokért."

Hozzátesszük, Jon Jones minden idők egyik legjobbja, és karrierje csúcsán van 32 évesen. Nagyon szomorú lenne, ha nem tudnának dűlőre jutni a UFC-vel.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá