Jon Jones ennél már csak 11 kilóval lehet nehezebb
MMA

Jon Jones ennél már csak 11 kilóval lehet nehezebb


Több, mint 10 kilóval nehezebb a félnehézsúlyú felső limitnél Jon Jones. A UFC egykori félnehézsúlyú bajnoka nemrég úgy döntött, felmegy nehézsúlyba, és a jelek szerint nagyon jól halad a tömegnövelése, sosem volt még ennyire izmos.

Elmondása szerint volt már 240 font, azaz 109 kiló, de ilyen jól még nem érezte magát, ami egyértelmű jele annak, hogy nem zsírt, hanem izmot pakolt magára. Egy friss bejegyzésben hozzátette, hogy már csak pár hónap, és készen áll a nehézsúlyban való debütálására.

"Bones" minden bizonnyal azonnal az épp trónon lévő aktuális bajnok ellen bunyózhat, amikor úgy érzi, eljött az idő a harcra. Jelenleg ez Stipe Miocic, akinek nincs előre betervezett mérkőzése még, de Dana White korábban jelezte, hogy Francis Ngannou az elsőszámú kihívója.

Jones-t minden idők egyik legjobb MMA harcosaként tartjuk számon, mérlege egy diszkvalifikációt és egy pozitív doppingtesztet leszámítva makulátlan (26-1, 1), 15 bajnoki övet nyert meg, ő a legfiatalabb bajnoka a UFC-nek, és számos más rekordot tart, többek között övé a leghosszabb veretlenségi sorozat is a UFC-ben (18 meccset nyert egyhuzamban).


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá