Jon Jones elkezdte keményen ekézni Dominick Reyes teljesítményét
MMA

Jon Jones elkezdte keményen ekézni Dominick Reyes teljesítményét


"Reyes konkrétan 12-vel ütött többet, mint én. Enyémek voltak a földrevitelek, én voltam az agresszor, minden menetben enyém volt az Oktagon kontrol, több szignifikáns találatom volt... Dom az utolsó két bajnoki menetben teljesen abbahagyta a bunyót" – írta Jon Jones a Twitteren.

A félnehézsúlyú bajnok azt mondta, hagyjuk békén a bírókat:

"Dom nyilvánosan ekézi a bírókat. Ne a bírókat kell ekézni, hanem Dom állóképességi edzőjét. A srác elkezdte feladni amikor mély lett a víz, most meg arról papol, hogy elvették tőle a győzelmet. Mikor fogják végre vállalni a felelősséget ezek a mai fiatalok? Ez a baj a mai fiatalokkal."

Úgy tűnik, Bones szeretne egy visszavágót, hogy tisztázza a dolgokat:"Jon Jones, nagyszerű bajnok vagy, nem kell megvédened magad. Vállalj be egy visszavágót Reyes ellen, hogy tisztázd a dolgokat" – írták neki a Twitteren. A bajnok így reagált: "Valaki mondja meg Dana nagybácsinak, hogy hívjon fel."

Nekem van még egy ötletem. Mi lenne, ha Reyes és Jones eggyel előző ellenfele, Thiago Santos megküzdene egymással, hogy eldöntsék, kié legyen a visszavágó? Santos is nagyon szorosat bunyózott Jones-szal, ráadásul úgy, hogy mindkét térde teljesen tropa volt.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá