Jon Jones elkezdte keményen ekézni Dominick Reyes teljesítményét
MMA

Jon Jones elkezdte keményen ekézni Dominick Reyes teljesítményét


"Reyes konkrétan 12-vel ütött többet, mint én. Enyémek voltak a földrevitelek, én voltam az agresszor, minden menetben enyém volt az Oktagon kontrol, több szignifikáns találatom volt... Dom az utolsó két bajnoki menetben teljesen abbahagyta a bunyót" – írta Jon Jones a Twitteren.

A félnehézsúlyú bajnok azt mondta, hagyjuk békén a bírókat:

"Dom nyilvánosan ekézi a bírókat. Ne a bírókat kell ekézni, hanem Dom állóképességi edzőjét. A srác elkezdte feladni amikor mély lett a víz, most meg arról papol, hogy elvették tőle a győzelmet. Mikor fogják végre vállalni a felelősséget ezek a mai fiatalok? Ez a baj a mai fiatalokkal."

Úgy tűnik, Bones szeretne egy visszavágót, hogy tisztázza a dolgokat:"Jon Jones, nagyszerű bajnok vagy, nem kell megvédened magad. Vállalj be egy visszavágót Reyes ellen, hogy tisztázd a dolgokat" – írták neki a Twitteren. A bajnok így reagált: "Valaki mondja meg Dana nagybácsinak, hogy hívjon fel."

Nekem van még egy ötletem. Mi lenne, ha Reyes és Jones eggyel előző ellenfele, Thiago Santos megküzdene egymással, hogy eldöntsék, kié legyen a visszavágó? Santos is nagyon szorosat bunyózott Jones-szal, ráadásul úgy, hogy mindkét térde teljesen tropa volt.


Szólj hozzá