Jön hazánk legnagyobb gálaestje, a Cage Fighting 7!

Jön hazánk legnagyobb gálaestje, a Cage Fighting 7!


A Cage Fighting szervezet a szlovákiai Komáromból indult 2016. novemberében, ami a város első MMA gálaestje volt. Nagyon sikeres teltházas rendezvény volt, amire (sajnos) sok embert be sem tudtak engedni. Innen indulva minden évben két gálaestet szerveztek a városban, szám szerint ötöt, illetve az utolsó, 6.-ik rendezvényt át kellett helyezni az érsekújvári sportcsarnokba, mivel a szervezők úgy érezték, kinőtték a már jól megszokottat.

Minden gálán igyekeztek új dolgokat belerakni a rendezvényekbe, és persze minőségi mérkőzéseket is, amelyen már több jól ismert név is jelen volt: Fábián Melinda, Boráros Gábor, Kertész Máté, Horváth Ádám, Kálucz Martin, Simon Krisztián, Roland Cambal és még nagyon sok kiváló magyar és szlovák srác.

"Mindig nagy álmom volt csinálni egy nagy MMA rendezvényt amelyen ténylegesen profi harcosok lépnek ketrecbe, ezért döntöttem úgy hogy kell keresni egy nagyobb csarnokot ahol el tudok adni annyi jegyet hogy ezt anyagilag is kivitelezhető legyen ezért döntöttem a győri Audi Aréna mellett" - mesélte nekünk Vesely Tamás.

"Számomra első lépésben ez az egyik legjobb helyszín egy nagy gála létrehozására, mivel a befogadóképessége 5500 fős és a szlovákiai határtól sincs távol.

Az előző gáláimon nagyon jó kapcsolatokat építettem ki rengeteg MMA klubbal illetve menedzserrel, ezért tudtam, hogy ha tényleg a minőségre alapozok akkor van kivel számolnom. Fontos volt, hogy a hazai bunyósoknak adjak helyet, hiszen nekik sajnos már nagyon rég nem volt lehetőségük Magyarországon megmutatkozni.
A gálaesten 3 amatőr és 10 profi mérkőzés lesz.

A párosításokban nagy hangsúlyt fektettem arra hogy minden mérkőzés nemzetközi legyen, először a magyar illetve szlovákiai magyar harcosokkal tárgyaltam és nekik kerestem ellenfeleket a világ több pontjáról.

Ezzel a rendezvénnyel végre eltudtuk érni azt is hogy egy címmeccset lehozzunk 5x5 percben 66kg súlycsoportban amelyre a legeredményessebb szlovákiai magyar harcost elhozzuk, aki nem más mint Buchinger Iván 36-6-0 rekordal és több világbajnoki címmel (Cage Warriors champion, M1 Global champion, XFN Champion) szál szembe a Kirgiz Kubanych Abdisalam 14-3-0 ellen aki az utolsó 6 mérkőzésén veretlen illetve az utolsó mérkőzésén megnyerte a GRAND-PRIX BERKUT döntőjét.

Továbbá visszatér a ketrecünkbe Fábián Melinda 4-4-2 aki a Venezuelai Karla Benitez 16-13-1 ellen fog megküzdeni, továbbá első alkalommal láthassuk a veretlen Sényei Lászlót 8-0-0 a szervezetünkben aki már nálunk jól ismert, rutinos és sikeres szlovák Roland Cambal 14-7-1 ellen.

A jövőben több nagy magyarországi gálát szeretnék rendezni az ország több pontján és mindenképp szeretném újra felpezsdíteni a magyar MMA rendezvények minőségét illetve teret adni a hazai harcosoknak.

13. Ivan Buchinger (SK) (36-6-0) vs Kubanych Abdisalam (KGZ) (14-3-0)- 5 x 5min.
12. Melinda Fábián (HUN) (4-4-2) vs Karla Benitez (VEN)(16-13-1)- 3 x 5min.
11. László Sényei (HUN) (8-0-0) vs Roland Čambal (SK) (14-7-1) 3 x 5min.
10. Krisztián Simon (SK) (5-1-0) vs TBA 3 x 5min.
9. Ádám Horváth (HUN) (8-4-0) vs Vojtech Garba (CZE) (5-3-0) 3 x 5min.
8. Martin Kálucz (HUN) (7-7-1) vs TBA 3 x 5min.
7. Michal Dobiás (SK) (7-8-0) vs Maksym Soroka (UKR) (13-14-0) 3 x 5min.
6. Gergely Csibi (HUN) (4-1-0) vs Jessy Chateauneuf (FRA) (2-1-0) 3 x 5min.
5. Marián Nagy (1-3-0) vs TBA
4. Adam Porvaznik (SK) (0–0-0) vs Mehdi Kouider (FRA) 3 x 5min.

3. Arnold Nagy (SK) (4-0-0) vs Nikolasz Lukács (HUN) (6-2-0) 3 x 3min.
2. Dániel Konyári (SK) (2-0-0) vs TBA 3 x 3min.
1. Ékes Bálint (HUN) (0-2-0) vs TBA 3 x 3min.

Amennyiben szeretnél részt venni Magyarország eddigi legnagyobb MMA gálaestjén a jegyek és VIPjegyek már elérhetőek itt.

Az gála hivatalos FB eseménye itt.


Szólj hozzá