Jön az Anderson Silva vs. Jake Paul bokszmeccs

Jön az Anderson Silva vs. Jake Paul bokszmeccs


A küzdősport rajongók elsőszámú közellensége, Jake Paul októberben újra szorítóba lép.A YouTuber-ökölvívó ellenfele a 47 éves Anderson Silva lesz, aki korban megintcsak nem illik hozzá, csakúgy, mint előző ellenfelei, név szerint Tyron Woodley vagy Ben Askren.

Mivel "A Pók'" korát meghazudtolóan bunyózik, sokan úgy gondolták – még Dana White is – a mai meccsbejelentés előtt, hogy ha JP igazi ellenfelet keres, akkor a brazil bunyólegendával kellene harcolnia, vagy leginkább egy korban hozzá illő, "igazi" profi bokszolóval.

Tommy Fury lett volna jó, aminek már az időpontját és a helyszíbét is tudtuk, de ez a mérkőzés nem jött össze, mert Tommy kifarsult.

Silva tavaly előbb a korábbi világbajnokot, Julio Cesar Chavez Jr.-t, aztán Tito Ortiz-t is legyőzte, utóbbit ráadásul kiütéssel. Talán nem túlzás azt mondani, hogy ő a világ legjobb 47 éven felüli küzdősportolója jelenleg, de kérdéses, mire fog menni Jake-kel szemben, aki már két korábbi UFC-sztárt is megevett reggelire.

Az amerikai azt mondta, Anderson meccsein nőtt fel, és nagy megtiszteltetésnek véli, hogy bunyózhat vele, de szerinte most ő lesz az underdog.

A tallálkozó PPV esemény lesz, és október 29-én rendezi meg a Showtime, ami az event főmérkőzése is lesz egyben.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá