Jön a Weili Zhang vs. Rose Namajunas címmeccs
MMA

Jön a Weili Zhang vs. Rose Namajunas címmeccs


Dana White árulta el tegnap este, hogy a UFC-vel azon munkálkodnak, hogy összehozzák a szalmasúlyú címmeccset Weili Zhang és Rose Namajunas között. Időpont még nincs, helyszín sem, de legalább már tudjuk, hogy milyen nyalánkság vár ránk a közlejövőben.

A UFC női részlegének legizgalmasabb súlycsoportja jelenleg a szalmasúly. Itt volt sokáig királynő Joanna Jedrzejczyk, aki ötször védte meg a címét. Aztán jött egy Rose Namajunas nevezetű lány, aki sokkoló módon TKO-zta a lengyelt, aztán még egyszer megverte, bár itt csak pontozással.

Rose élete első címvédésén nagyon jól haladt Jessica Andrade ellen, csak aztán jött egy földhözbaszás, és elveszítette a trónt. Jessica uralkodása sem tartott sokáig, ő simán kikapott Zhang Weili-től. Weili ellen Jedrzejczyk kapott lehetőséget először, és 2020 eddigi egyik legjobb – ha nem A legjobb – mérkőzésén a kínai lány sikeresen címet védett. Ez volt márciusban.

Rose ezután júliusban visszavágott Andrade-nak, de csak egy vitatható pontozással tudta legyűrni (?).

Ennek ellenére a győzelem az győzelem, a bírók ezt a döntést hozták. Jogosan kap tehát lehetőséget Thug Rose.

Ki nyer?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá