Jön a VI. Vikker Dániel emlékverseny

Jön a VI. Vikker Dániel emlékverseny


Kecelen, a Városi Sportcsarnokban rendezik meg március 7-én, szombaton a hatodik Vikker Dániel Emlékversenyt, ahol igazi presztízs bunyókat láthatunk majd. A főmeccset MMA-ban a két éve veretlen Kálucz Martin vívja Imre Zsolttal, aki előre bejelentette, hogy a találkozó után visszavonul.

Imre az End Game-re keresztelt rendezvényt szervező Bács-Team első generációs harcosa, és a mai napig az egyik legkeményebb tagja, aki sok háborúból jött már ki győztesen.

Kunyik Krisztián, Nagy Krisztián, Csillag Tamás, és Vidákovics Patrik – akiről mi is írtunk már cikkeket nektek – neve is ott van a kártyán, a bunyókat pedig K1, grappling és MMA szabályrendszerben vívják majd. patriké lesz az előmeccs. Sok magyar harcosnak lesz külföldi ellenfele, sok esetben tehát már eleve adott, hogy kinek kell szurkolni.Érdekességképp: a gálán szerepelnek majd gyerekek is, a 10 éves Vancsik Hunor lesz a legfiatalabb induló.

Vikker Daniról, aki az egyik legígéretesebb magyar küzdősportoló volt, itt írtunk korábban. Dani tragikusan fiatalon, egy motorbalesetben hunyt el 2014-ben.

Nyugodjon békében.A csarnok kapui 17:00-kor nyílnak, és szokás szerint egész estés lesz a program, 23:00-kor lesz vége, ha semmi csúszás nem lesz.

A rendezvény plakátjának tanúsága szerint az Irigy Hónaljmirigy koncertezik majd a helyszínen. És ha már itt tartunk, Vancsik Nándor, Vikker Dani egykori edzője és a Bács-Team vezetője megosztotta a Facebookon az emlékversenyre írt Bács-Team zenét:

Ééééssssss tessék!!!!!!!Fogadjátok szeretettel a 2020- as Bács-Team zenét, melyet a Déli Side a VI-ik Vikker Dániel Emlékversenyre írt!!!Dallamos kis muzsikát komponáltak: ajánljuk edzéshez, stresszoldáshoz vagy bulizáshoz!Kommentben várjuk /esemény oldalán/, hogy Nektek mi is àllt össze a kiemelt betűk sorából!🧐😎🥊🥋A helyes válaszadók között két darab belépő jegyet sorsolunk ki március 4-én 18.00-kor a hétvégi gálára!”“Amíg nem adod fel, nem tudnak legyőzni!”

Közzétette: Nándor Vancsik – 2020. március 1., vasárnap


Az esemény Facebook-oldalát itt találjátok.

A címlapfotó egy 2015-ös emlékversenyen készült.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá