Jön a Triller 'forradalmi' gálája, ami vegyíti az MMA-t és az ökölvívást!

Jön a Triller 'forradalmi' gálája, ami vegyíti az MMA-t és az ökölvívást!


A Mike Tyson vs. Roy Jones Jr bemutató mérkőzést lehozó Triller Fight Club egy új, "forradalmi" jelentőségű programsorozatot jelentett be, amit Triad Combat névre kereszteltek, és aminek első gáláját november 27-én mutatják be a nagyérdeműnek.

A programban MMA fighterek csapnak össze bokszolókkal egy teljesen új formátumban.

A Triller sajtóközleménye szerint a Triad Combat egy “forradalmi, új csapat küzdősport, ami vegyíti az MMA és az ökölvívás elemeit agresszív, gyors tempóban. Profi bokszolók harcolnak profi MMA fighterek ellen egy speciális, háromszög alakú ringben, kétperces menetekben. A küzdő felek hibrid kesztyűket viselnek majd, amelyek alkalmasak az ellenfél megragadására, hogy a két küzdősport képviselői egyenlő terepen küzdehessenek meg egymással."

A bejelentés pont az előtt jött, hogy cikket írtunk volna arról - terveztük! -, mennyire unalmas már, hogy állandóan az MMA fighterek vállalnak kockázatot, és ők állnak ki bokszolókkal, míg a bokszolók nem nagyon mernek a ketrecbe menni MMA-sok ellen. Nyilván egy MMA fighternek sokkal több esélye van a győzelemre MMA szabályrendszerben egy bokszoló ellen, hiszen a boksz mindössze boksz, MMA-ban viszont rengeteg féle küzdősport stílust kell ismerni, a boksztól kezdve a jiu-jitsu-n át a judóig.

A Triad Combat-nak hála remélhetőleg innentől fogva fair lesz a harc egy MMA-s és egy bokszoló között. A pontos szabályrendszer a cikk írásának pillanatában még nem ismert, csak azt tudjuk, ami az idézetben olvasható: új küzdőtér, hibrid kesztyűk, de hogy engedélyezett-e a földharc, amiben egy bokszoló másfél másodperc alatt elvérzik, azt nem tudni.

Ezen az első gálán mutatkozik be a nemrég a UFC-től a BKFC-be távozó Mike Perry is, ami pont a friss igazolása miatt óriási meglepetés. Frank Mir-t is láthatjuk majd, illetve Kubrat Pulev is megcsillogtathatja tudását.

Továbbá, a Metallica élőben szolgáltatja majd a zenét a műsorhoz, és más vendég fellépők is lesznek. A Triller gáláin megszokhattuk a már-már idegesítően szar zenéket és produkciókat, így örülünk, hogy végre egy együttes lép fel, ami igazi, hardcore edzőzenét szolgáltat, ehhez a sporthoz illően.

Vajon mi sül ki ebből?!?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá