Jön a nagy visszavágó, a Cain Velasquez vs. Brock Lesnar 2!

Jön a nagy visszavágó, a Cain Velasquez vs. Brock Lesnar 2!


Cain Velasquez és Brock Lesnar még 2010. októberében bunyózott egymással a UFC-ben. Akkor még Lesnar volt az undisputed nehézsúlyú bajnoka a promóciónak, de Cain brutális jelleggel elvette tőle az övet: első menetes TKO-val.

Mint ismeretes, Velasquez nemrég pankrátornak állt (és meglepően jól teljesít), és tegnap a WWE-ben is szerepelt. Mondhatni megint borsot tört Lesnar orra alá, de fogalmazhatnánk úgy is, hogy megint beleköpött a levesébe. A két rivális megint úgy találkozott, hogy Cain volt a kihívó, Lesnar pedig a bajnok.

És megismétlődött az először látott forgatókönyv.

Lesnar alig akarta elhinni, hogy Velasquez, személyes démonja megint a babérjaira tör. Rövid farkasszemnézés után Velasquez nekiugrott, levitte a földre, és rátolt egy ground-and-pound-ot. Lesnar összekuporodva védekezett, többre nem volt ideje, de sikeresen kiszabadult Cain alól, ellökte magától, és kipörgött a szorítóból.Ez azonban scak egy promója volt a közelgő, igazi összecsapásuknak, amit vagy idén október 31-én, vagy jövő áprilisban rendeznek.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá