Jól megfizette a nagyképűség árát ez a bunyós (videó)
MMA

Jól megfizette a nagyképűség árát ez a bunyós (videó)


Arcoskodunk, arcoskodunk?Van a bunyósoknak egy kétélű szokása, amivel vagy jól felcukkolják az ellenfelüket, vagy bohócot csinálnak magukból. Amikor eltalálják őket, szokták jelezni, hogy meg sem kottyant nekik az ütés. Jordan Powell is ezt tette a pénteki LFA 13-ban Dominick Reyes ellen. Hiba volt.

A félnehézsúlyú meccs első menetében történt, hogy Reyes többször megütötte Powell-t, aki grimaszolva megrázta a fejét, azt üzenve ezzel, hogy ez semmiség volt. Reyes szinte meg sem várta, hogy Powell befejezze a pofátlan gesztust, bepróbálkozott egy fejrúgással. Telitalálat volt, Powell ájultan esett a földre, hatalmas elsétálós KO volt, két kameraállásból is meg kell nézni:

Reyes nem véletlenül kapta a Devastator, vagyis a Pusztító becenevet, ez volt zsinórban a harmadik kiütése, eddig egy meccset sem vesztett el, de ezt a győzelmet most egy kicsit megköszönheti Powell-nek is.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá