John McCarthy és Marc Goddard is kikéri magának ezt a botrányosan kései leintést
MMA

John McCarthy és Marc Goddard is kikéri magának ezt a botrányosan kései leintést


Ők kérnek elnézést ezért a mészárlásért.


Óriási botrányt kavart és nagy felháborodást keltett a bíró az Eurasia Fight Nights Global 63 gálán, Maiquel Falcao (37-10) és Vladimir Mineev (9-1) meccsén azzal, hogy túl későn szüntette be azt a mészárlást, amibe Mineev belekezdett. Az orosz középsúlyú reménység már 3 perccel az első menet vége előtt elkapta Falcao-t egy romboló erejű fej-test kombóval. A 36 éves brazil a testéhez kapott, térdre rogyott, Mineev pedig tisztes távolságból nézte végig az egészet. Ez lett volna a tökéletes alkalom a meccs leintésére, Falcao láthatóan nem volt olyan állapotban, hogy bármitől meg tudja védeni magát.


De nem jött a leintés. Vladimir tette, amit tennie kellett: rárepült Falcao-ra, és ott ütötte, ahol érte, majdnem két hosszú percen keresztül. Maiquel próbált ugyan védekezni, de legtöbbször csak magatehetetlenül vergődött a földön, nagyjából minden támadást bekapott. A bíró – akit ezek után nevezhetünk hóhérnak is – végül 1 perccel és 23 másodperccel a menet vége előtt kegyelmezett meg Falcaonak.Marc Goddard és John McCarthy is látta a meccset, és annyira felháborodtak rajta, hogy a Twitteren kellett leadniuk a felgyülemlett feszültséget.


"Az a mérkőzésvezető dolga, hogy tudja, egy harcos mikor nem tud harcolni tovább, és mikor keres kiutat a mérkőzésből, nem pedig az, hogy várjon a KO-finisre."

Goddard ennél valamivel indulatosabbat posztolt:


"Még ha akarnám, akkor sem tudnám szavakba foglalni az érzéseimet. És még én szoktam magam rosszul érezni egy-két ütés miatt. Ez SZÉGYENLETES volt."

Mineev mindössze egyszer kapott ki 10 mérkőzéses MMA karrierje során, pont Falcao-tól, tavaly decemberben, akkor a brazil volt jobb, bár nem sokkal. Az orosz 2013-ban a WKN nehézsúlyú világbajnoka volt kick-boxban, ebben a szabályrendszerben 24-2-es mérleget rúgkapált össze, 11 KO-val, ami azért nem semmi. MMA-ban egyébként a mostanival együtt 6 KO-ja van.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá