John Kavanagh: Ha Conor kikap a visszavágón is, arra nincs mentség
MMA

John Kavanagh: Ha Conor kikap a visszavágón is, arra nincs mentség


Az ír bunyós edzője szerint McGregor jól felkészült, ezúttal nem kéne meglepetésnek történnie.Augusztus 20-án nem csupán a tűzijátékokat és a szabadnapot élvezhetjük, de az UFC 202 gálájától is mindössze néhány óra választ majd el minket. Aminek főmérkőzését pedig senkinek sem kell bemutatni, az izgalmakat pedig tovább fokozzák majd a show többi izgalmas párosításai is. Lassan tehát mi is befordulunk a célegyenesbe, csak úgy mint a többi főszereplő, köztük Conor edzője, John Kavanagh is, aki a The42.ie nevű oldalnak írt pár bogbejegyzést:
Nem lehet mentségünk, amennyiben a visszavágón olyan eredmény születik, amely számunkra csalódást keltő lenne. A felkészülés kifogástalanul sikerült, erre nem lehet panasz. Ez a mérkőzés nem csupán Conor számára fontos, egyúttal az én edzői képesítésemet is megkérdőjelezheti a végeredmény. Nagyon sok minden megváltozhat ezen az estén. Persze sokan vannak, akiket nem érdekel annyira, hogy Conor súlycsoportok között ugrál oda-vissza, inkább azt szeretnék látni, hogy megvédi a pehelysúlyú bajnoki címét.

Kavanagh arról is beszélt, miszerint McGregor minden edzőtábora során egyre jobb teljesítményt nyújt:
Mindig is szerettem kiemelni, hogy Conor milyen hihetetlen módon fejlődik az edzések alatt, és bár ezt sokan nem látják rajta, de biztosan állíthatom, hogy a legnagyobb változáson most ment keresztül.

Azt is kifejtette, hogy szerinte miben fog különbözni a visszavágó a két harcos első találkozáshoz képest:
Fontos, hogy Conor-nak türelmesnek kell maradnia a meccs folyamán. Én úgy tippelem, hogy a negyedik menetben fog győzni, méghozzá úgy, hogy az első 3 menetben is ő fog dominálni.

H.Ákos


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá