John Fury Mike Tysonnal akar bokszolni a Fury vs. Ngannou gálán

John Fury Mike Tysonnal akar bokszolni a Fury vs. Ngannou gálán


Október 28-án kerül sor a várva-várt Francis Ngannou vs. Tyson Fury bokszmérkőzésre.

A Predátort Mike Tyson készíti fel a mérkőzésre, és ha már egy ekkora cirkuszi mutatványnál tartunk, Fury édesapja, az 59 éves John Fury eggyel emelné a tétet, ezért kihívta az 57 éves Iron Mike-ot a hóra.


“Imádom Mike Tysont, a fiamat is róla neveztem el." – mondta John egy interjúban. "Ha szeretne megmérkőzni velem a kártyán, abba simán belemennék. Én is bunyós vagyok. Öreg, de bunyós. Ő is bunyós. És ő is öreg. Ha szeretne megmérkőzni velem, amit én nagyon szeretnék, akkor benne vagyok. Ütöttek már ki korábban is, szóval engem ez nem zavarna, a lényeg, hogy szórakoztassuk a közönséget és mosolyt csaljunk az emberek arcára."

Van még egy közös dolog bennük, amit John nem említett: mindketten megjárták már a börtönt. Mike nemi erőszak, John pedig amiatt, mert kinyomta egy ember szemét.

Mike korábban már vállalt be bemutató mérkőzést, szám szerint négyet, legutóbb Roy Jones Jr-ral küzdött meg 2020-ban, és meglepő módon gyors volt ezen a döntetlenre pontozott mérkőzésen.

Igazán stílusos lenne, ha a fia előtt bunyózhatna a fia ellenfelének edzőjével. Mi nagyona dnánk.

Te?

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá