Joe Rogan szerint Izzy ennél jobban nem is kezelhette volna a vereséget
MMA

Joe Rogan szerint Izzy ennél jobban nem is kezelhette volna a vereséget


Számítani lehetett arra, hogy a UFC 281-en Israel Adesanya és Alex Pereira mérkőzésén maradandó élményben lesz részünk, és ez így is lett.

Adesanya mumusa kísértetisen hasonlóan győzte le a UFC bajnokát, mint anno kick-boxban: óriásit fordítva győzött.

Ez volt az első istenigazi veresége Izzynek MMAban, hiszen ez a saját súlycsoportjában történt, és nem holmi pontozással, hanem TKO-val, ráadásul úgy, hogy egy picit benne volt egy early stoppage is.

Israel azt nyilatkozta, érti, miért lett leállítva a bunyó és nincs is nagy gondja ezzel, de hozzátette, hogy még éber volt, nagyjából tudta, mi történik, és jobban preferálta volna, ha ténylegesen kiüti őt Pereira, ami szerinte nem történt volna meg, valahogy átvészelte volna a dolgot, és akkor ma már mindig ő lenne a bajnok.

Adesanya nem csinált nagy ügyet ebből sem, nem állt neki sírni, meg a ketrecben üvöltözni, hogy miért állították le a meccset. Tisztelettudóan négyszer meghajolt a közönségnek, majd kezet fogott Alexszel.

Igazi bajnokhoz méltóan viselkedett, és ezzel Joe Rogan is egyetért, az ő szavai következnek:
"Ember, ahogy viselkedett a meccs után, az példa értékű, senki nem csinálta ennél jobban" – mondta Joe a podcastjában. "A srác egy kibaszott szőrmebundában jelenik meg a post-fight konferencián, mint egy király, egy brutáljó karórával, és tök őszintén beismeri, hogy megverték. Aztán viccelődött azzal, hogy hozzuk vissza Steve Mazzagatit,aztán egy podcastban másnap szintén vidáman adott interjút. Nagyon, nagyon jól kezelte ezt az egészet.”

Izzy azt mondta, hogy szeretne visszavágni Pereirának, ha bajnok marad, ha nem, ami szintén elég badass, tekintve, hogy háromból háromszor kikapott tőle eddig.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá